Onze praktijk is weer geopend vanaf Dinsdag 2 maart 2022.

 

TRADITIONELE THAI MASSAGE:

Thaise massage bestaat uit passieve stretching bewegingen en posities stretching, gezamenlijke mobilisatie en drukpuntmassage. Het kalmeert en corrigeert verstoringen in het spierweefsel, het creëren van een nieuw lichaamsbewustzijn evenals meer kracht en levensvreugde.

60 Min.   € 45,-
90 Min.   € 65,-

 

THAISE AROMA OLIE-MASSAGE:

(hele lichaam) Etherische oliën worden zachtjes in de huid gemasseerd. Deze werken in op het lichaam en op de geest. Afhankelijk van het type olie wat men gebruikt tijdens de massage, werkt deze ontspannend en stimulerend. Het gebruik van speciale extracten kan bijzonder nuttig zijn voor stress en vermoeidheid.

60 Min.  € 50,-
90 Min.  € 70,-

 

Hoofd-, Nek-, Rug- en Schoudermassage:

Spanningen in dit gebied worden verlicht,gespannen spieren weer losgemaakt om weer met een goed en krachtig gevoel aan een nieuwe taak te voldoen.

60 Min.  € 50,-

 

VOET MASSAGE:

Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

60 Min. € 45,-

 

Kruidenstempel massage

Veel kruiden hebben een kalmerende werking, de ontspanning die hieruit volgt brengt het lichaam weer op gang om zich zelf te herstellen. Hierdoor gaat het lichaam ontgiften. Afvalstoffen worden afgevoerd en energieblokkades worden opgeheven. De bloedcirculatie wordt weer goed op gang gebracht en alle energieën in het lichaam gaan weer stromen en voorzien alle organen weer van de noodzakelijke behoeften.

60 Min. € 55,-
90 Min. € 85,-

 

Hotstone massage

De hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

90 Min. € 85,-

 

Thaise gezichtsmassage met kruiden

Thaise Gezicht Kruiden Stempel (face herbal kompres), is speciaal samen gesteld met Thaise kruiden. De aangename geur van natuurlijke kruiden zal uw vermoeide spieren en uw hele gezicht doen ontspannen. De warmte zal uw poriën open en deze ontgiften. In combinatie met een massage, zal het de spieren ontspannen, tevens zal het de bloed- en lymfecirculatie stimuleren.

60 Min. € 50,-

Adres

Mergelsweg 14
6419 EC Heerlen

Telefoon:
045 - 5111629

Email:
info@baanchang.nl

KvK Nr: 60218991

Openingstijden

* Dinsdag t/m vrijdag:

   10.00 - 18.00 uur.

Zaterdag Zondag Maandag gesloten

Behandelingen alleen óp telefonische afspraak, minimaal 1 dag van te voren.
(zonder nummervermelding wordt er niet opgenomen)

massage

tis gewoonweg heeerlijk
Tha is geweldig
ik ga al bijna 3 jaar na dr toe en kan bijna niet zonder die overheerlijke massages!

Super!

Aantal keren geweest.Professionele massage .Ontspannende en rustige setting.
Geweldig en het geld meer dan waard.
Super hoe Tha het doet!

Massage zoals massage bedoeld is

Massage zoals massage bedoeld is, ontvangst, voorbereiding en dan de verkwikkende massage, een oase van rust en ontspanning. Geestelijk en lichamelijk loop je als een veertje naar buiten. Met recht een kundig persoon.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»